Home » » Αποκάλυψη-βόμβα του Γεωργίου για τον Μπεργκ!

Αποκάλυψη-βόμβα του Γεωργίου για τον Μπεργκ!

Written By AEKTV on Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 | 10:31:00 π.μ.

Ποια μεγάλη ελληνική ΠΑΕ φέρεται ότι θέλει να "κλέψει" τον Σουηδό μέσα από τα χέρια των Πράσινων; Διάβασε τι γράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος στο τελευταίο του άρθρο στη Real.
O Μάρκους Μπεργκ δεν έχει ανανεώσει ακόμα στον Παναθηναϊκό και οι φήμες σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Σουηδό άσο εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο ακόμα ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει.

Από το "πράσινο" στρατόπεδο βγαίνει προς τα έξω ότι το θέμα είναι τυπικό και πως σύντομα ο Μπεργκ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, αλλά την ίδια στιγμή κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον διεθνή φορ να αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι.

Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται και από το τελευταίο άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου, Γιώργου Γεωργίου, που δημοσιεύτηκε πριν από δύο ημέρες στο real.gr.

Ο Γεωργίου αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σουηδό άσο και, μάλιστα, επικαλείται πληροφορίες μέσα από την ομάδα. Διαβάστε τι αναφέρει παρακάτω…
"Το έμαθα χθες από άνθρωπο που είναι σημαντικό στέλεχος μέσα στην ΑΕΚ, αλλά δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένο. Δεν αποκλείεται του χρόνου τη φανέλα με το νούμερο 9 στην ΑΕΚ να τη φοράει ο Μπεργκ!!! Ήδη ο Μελισσανίδης του υφαίνει τον ιστό".

Λέτε γι΄ αυτό να μην αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια ο Σουηδός;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιο το συμβόλαιο του Νομπόα με τον ΠΑΟΚ και πού κολλάει ο ...Καρεμπέ; "Κλικ"
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου