Home » » «Φως» στην ΑΕΚ

«Φως» στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 | 10:50:00 π.μ.

Η μπασκετική ΑΕΚ βρήκε χρηματοδότη και σχηματίζει ομάδα επιχειρηματιών που θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο για την Α1. Τι γίνεται με προπονητή και έδρα.Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας και ανησυχίας, φαίνεται «φως» και μάλιστα δυνατό για την μπασκετική ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτό της χρηματοδότησης της νέας ΚΑΕ, φαίνεται πως λύνεται, καθώς υπάρχει συμφωνία με την εταιρεία Fujitsu. Ιδιοκτήτης της είναι ο Γιώργος Φειδάκης, εκ των βασικών χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα είναι πλέον και βασικός χρηματοδότης της ΚΑΕ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, είναι σε επαφή και με άλλους επιχειρηματίες που θα συνδράμουν στη νέα προσπάθεια δημιουργώντας μια ομάδα που θα βοηθήσει ώστε να παρουσιαστεί μία ισχυρή ΑΕΚ στην επανεμφάνισή της στην Α1, ενώ ο Βαγγέλης Ασλανίδης αναμένεται πέρα από την προεδρία της ΠΑΕ να έχει κι αυτή της ΚΑΕ.

Με τη λύση στο θέμα της χρηματοδότησης, θα τρέξουν και τα υπόλοιπα ζητήματα για την ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, προπονητής της «Ένωσης», θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Αλεξίου και τον βασικό χρηματοδότη και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει στη θέση του. Όταν κλείσει το θέμα προπονητή, θα προχωρήσουν και τα μεταγραφικά. Όσο για την έδρα, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά το 2008, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου