Home » » «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ»

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ»

Written By AEKTV on Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 | 5:02:00 μ.μ.

Σε επαφή με την ΑΕΚ είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη του. «Με ενδιαφέρει όπως και κάθε αθλητή», σχολίασε ο διεθνής βολεϊμπολίστας.Το ενδιαφέρον του για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο μπλοκέρ του Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος αγωνίστηκε στους φετινούς τελικούς της Α1 βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε μέσω της «Ώρας των σπορ» ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση. Επιπλέον, ανέφερε πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

«Ο εκπρόσωπος μου βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες εννοείται πως θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Με ενδιαφέρει όπως και κάθε αθλητή. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα», επισήμανε ο 32χρονος αθλητής.

Καταλήγοντας, μίλησε και για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο φετινό πρωτάθλημα. «Θεωρώ πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία για νεοφώτιστη. Ο τραυματισμός του Πέτρογλου της στοίχισε καθώς πιστεύω πως μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο της στην τετράδα αλλά και να κάνει κάτι καλύτερο στο Κύπελλο», σχολίασε.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου