Home » , » Προχωρά για Γιαννιώτα

Προχωρά για Γιαννιώτα

Written By AEKTV on Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 | 11:04:00 π.μ.

Για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα κινείται η ΑΕΚ. Θετικός εμφανίζεται ο παίκτης. Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για το γήπεδο.Η ΑΕΚ έχει «γεμίσει» τον άξονά της με ποδοσφαιριστές, αλλά όχι και τα άκρα της. Επόμενο μέλημα είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής που θα αποτελεί το… αντίβαρο του Βαγγέλη Πλατέλλα στις θέσεις των εξτρέμ και φαίνεται πως αυτός είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο 21χρονος άσος παίζει κυρίως σαν αριστερός εξτρέμ, αλλά και σαν περιφερειακός φορ. Ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά μετρά μόλις οκτώ συμμετοχές και ένα γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Σύμφωνα με τη SportDay, ήδη έχει γίνει μια κρούση στην πλευρά του και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά από τη στιγμή που δεσμεύεται από τη γερμανική ομάδα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και μαζί της ή να αποδεσμευτεί.

Υπογραφές μέσα στη βδομάδα

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπογραφεί από τα συναρμόδια υπουργεία (αφού έχει ήδη υπογραφεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος), Αθλητισμού και Πολιτισμού, Οικονομικών και Εσωτερικών, η νομοθετική ρύθμιση για την «Αγια-Σοφιά» και εν συνεχεία θα ψηφιστεί μέσα σε ένα μήνα από τη Βουλή για να θωρακιστεί νομικά το όλο έργο.

Παράλληλα σύντομα θα εκδοθεί η άδεια καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου από τη ΓΓΑ και θα εξασφαλιστεί η άδεια οικοδομικών εργασιών. Υπολογίζεται πως το αργότερο το Μάιο θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου και αυτό θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο.

Εξάλλου συνεχίζεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη «Δικέφαλος 1924» και υπάρχει ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως περισσότεροι από 500 φίλοι της ΑΕΚ έχουν αγοράσει μετοχές.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου