Home » » Τα… μαζεύει η Δούρου για την «Αγια-Σοφιά»

Τα… μαζεύει η Δούρου για την «Αγια-Σοφιά»

Written By AEKTV on Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 | 11:03:00 π.μ.

Τις ανακρίβειες σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου της ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική και τον Δημήτρη Μελισσανίδη «διόρθωσε» η Υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας μέσω του συνδυασμού της για την Περιφέρεια Αττικής, η Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, εκτός από τις αιχμές και την πολιτική της διαμάχη με τον Γιάννη Σγουρό προέβη και σε ανακρίβειες σχετικά με την «Αγιά Σοφιά».

Το θέμα αφορούσε κατά κύριο λόγο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου της ΑΕΚ καθώς ισχυριζόταν πως η «Αγιά Σοφιά» δεν θα ανήκει στην Ερασιτεχνική αλλά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, αφού η σύσταση «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» αφορά αποκλειστικά την κατασκευή του έργου. Στη συνέχεια, το γήπεδο θα περιέλθει στην ιδιοκτησία της Ερασιτεχνικής με την κατασκευαστική εταιρία να διαχειρίζεται την εκμετάλλευσή του για τα επόμενα 49 χρόνια.

Οι συνεργάτες της Ρένας Δούρου διόρθωσαν το συγκεκριμένο κομμάτι στην τοποθέτησή της, που πλέον αναφέρει: «Να θυμίσουμε σε όλους πως το οικόπεδο που θα γίνει το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, η οποία δεν θα λάβει τίποτα για αυτήν την παραχώρηση. Επίσης να θυμίσουμε πως το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά μιας ιδιωτικής εταιρείας ιδιοκτησίας του πολυεκατομμυριούχου κ. Μελισσανίδη και θα παραμείνει στα χέρια του, ακόμα και αν εγκαταλείψει την ομάδα».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου