Home » » Η αγωνία για Γιόχανσον και το plan b του Κεσπάγια

Η αγωνία για Γιόχανσον και το plan b του Κεσπάγια

Written By AEKTV on Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 | 12:25:00 μ.μ.

Μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν δίνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Το εναλλακτικό πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια. Πάνω στον Γιάκομπ Γιόχανσον έχουν πέσει άπαντες στην ΑΕΚ ώστε να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και να προλάβει να βρεθεί σε κατάσταση να συμμετάσχει στη ρεβάνς (04/08, 21:00) της Ένωσης με τη Σεντ Ετιέν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Σουηδός χαφ δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω γαστρεντερίτιδας και με την κλεψύδρα να αδειάζει μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης με τους Γάλλους έχει σημάνει συναγερμός στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα περιμένει σήμερα ευχάριστα από την κατάσταση του 26χρονου μέσου και εφόσον αυτά δεν έρθουν θα θέσει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο. Πιθανοί για να αντικαταστήσουν τον Γιόχανσον είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος και ο σαφώς πιο άπειρος, Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην προετοιμασία, ενώ πέρασε ως αλλαγή στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Ζοφρουά Γκισάρ», παίρνοντας τη θέση του Βάργκας στο 67ο λεπτό. Αυτό το στοιχείο, το γεγονός δηλαδή ότι τον εμπιστεύθηκε ο Γεωργιανός σε ένα τόσο δύσκολο και εκτός έδρας ματς, ίσως να μαρτυράει κάτι εν όψει του ματς της Πέμπτης.

Ο Τιμόυρ Κετσπάγια θα περιμένει να δει και από τη σημερινή προπόνηση την κατάσταση των καινούργιων ποδοσφαιριστών (όπως του Πατίτο Ροντρίγκες) ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για την αποστολή που θα ανακοινώσει.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου