Home » » Στο ΟΑΚΑ και σήμερα ο κόσμος της ΑΕΚ (pics)

Στο ΟΑΚΑ και σήμερα ο κόσμος της ΑΕΚ (pics)

Written By AEKTV on Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 | 12:24:00 μ.μ.

Συνεχίζεται η πώληση των εισιτήριων για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν και οι φίλοι της Ένωσης δίνουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ. Στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ βρίσκονται φίλοι της ΑΕΚ από το πρωί της Κυριακής ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21:00) ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στη ρεβάνς του 0-0 της Γαλλίας. Η ΠΑΕ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook και τις σχετικές φωτογραφίες και εξέδωσε και ενημέρωση για τη λειτουργία των εκδοτηρίων ανήμερα του ματς.
inner

inner

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Συνεχίζεται και σήμερα με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για την αυριανή ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. H σημερινή προπώληση από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα.
Αύριο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στα εκδοτήρια για την αγορά του εισιτηρίου τους προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής και απότα αυστηρά μέτρα τάξης και ασφάλειας της Αστυνομίας σε συνεργασία με την UEFA και τις δύο ομάδες.



Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου