Home » » Το… γοργόν και ο Γκοργκόν

Το… γοργόν και ο Γκοργκόν

Written By AEKTV on Σάββατο 23 Απριλίου 2016 | 1:27:00 μ.μ.

Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες το αργότερο θέλουν να έχουν κλείσει προπονητή στην ΑΕΚ. Άνθρωπος της «Ένωσης» βλέπει σήμερα τον Αλεξάντερ Γκοργκόν στην Αυστρία.
Η αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ ήταν μια εξέλιξη που ξάφνιασε άπαντες στην ΑΕΚ και αναγκάζει τη διοίκηση να αναζητήσει προπονητή, μιας και είναι σαφές πως η λύση του Στέλιου Μανωλά είναι προσωρινή, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Πολυτέλεια για καθυστερήσεις δεν υπάρχει, καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων η ΑΕΚ θα μπει στη μάχη της Ευρώπης στα τέλη Ιουλίου. Συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί άμεσα ο άνθρωπος που θα αποτελέσει τον μόνιμο διάδοχο του Ουρουγουανού, προκειμένου να έχει χρόνο να μάθει την ομάδα και να πάρει αποφάσεις για ζητήματα όπως του υπάρχοντος δυναμικού, αλλά και τα μεταγραφικά. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι το θέμα προπονητή να κλείσει το αργότερο σε 2-3 εβδομάδες και σίγουρα πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, μιας και η προετοιμασία για την επόμενη θα αρχίσει στα μέσα Ιουνίου.

Στο μεταξύ, η μεταγραφική προεργασία συνεχίζεται, μιας και υπάρχει σαφής εικόνα για το πού χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ. Σήμερα άνθρωπος της ομάδας θα παρακολουθήσει τον Αλεξάντερ Γκοργκόν στον αγώνα της Αούστρια Βιέννης με τη Μάτερσμπουργκ. Ο 27χρονος Αυστριακός δεξιός εξτρέμ μετρά 13 γκολ σε 22 ματς (δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος) και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου