Home » » Ζουκουλίνι: «Θα γυρίσω για να παίξω με την ΑΕΚ»

Ζουκουλίνι: «Θα γυρίσω για να παίξω με την ΑΕΚ»

Written By AEKTV on Σάββατο 23 Απριλίου 2016 | 1:28:00 μ.μ.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα για να ενισχύσει την ΑΕΚ στα playoffs δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής ο Μπρούνο Ζουκουλίνι.

Καλά νέα για την ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής πως θα επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα για να βοηθήσει την ομάδα του στα playoffs.

«Είμαι στο Μάντσεστερ και αναρρώνω. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. Αυτό το μήνα θα επιστρέψω στην Αθήνα για να αγωνιστώ στα playoffs με την ΑΕΚ», τόνισε ο νεαρός μέσος.

Όσο για τον τραυματισμό του; «Πήγα στην ΑΕΚ για πέντε μήνες. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι, αλλά εγώ πρόλαβα να αγωνιστώ μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχαμε ρεπό, ωστόσο πήγα στο προπονητικό κέντρο και σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκα. Στην αρχή δεν κατάλαβα πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω υποστεί κάταγμα και έπρεπε να χειρουργηθώ. Σοκαρίστηκα. Γύρισα στην Αγγλία και έπειτα στην Αργεντινή».

Σχετικά με την εμπειρία του από την Ελλάδα και τους φιλάθλους είπε: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολλοί και είναι παθιασμένοι, όπως στην Αργεντινή. Στο παιχνίδι όπου αγωνίστηκα είχε 40.000 θεατές και ήταν κάτι τρομερό. Το έζησα θετικά και μου άρεσε».

Ερωτηθείς αν προτίθεται να επαναπατριστεί, απάντησε: «Μία επιλογή ήταν να γυρίσω στην Ράσινγκ και να αγωνιστώ ως δανεικός, αλλά δεν με άφησε η Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον δεν σκέφτομαι να γυρίσω άμεσα στην Αργεντινή. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, να αγωνιστώ και να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου