Home » » Τελειωμένη υπόθεση!

Τελειωμένη υπόθεση!

Written By AEKTV on Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 1:05:00 μ.μ.

Στην ΑΕΚ «πέρασαν» από την Τετάρτη τα δικαιώματα του Ντιέγκο Μπουονανότε. Επιβεβαιώνει και ο Αργεντινός την συμφωνία με την Ένωση, στην οποία δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την μεταγραφή Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι άνθρωποι της Ένωσης έλαβαν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα που μεταβιβάζουν τα δικαιώματα του 27χρονου από την Γρανάδα. Επισημαίνεται σε αυτό το σημείο πως ουσιαστικά η μεταγραφή του από την ομάδα της Ανδαλουσίας δεν είναι «ελεύθερη», αφού η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει προσφέρει ως αντίτιμο 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαιώνει την συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή θα επικυρωθεί και τυπικά με την άφιξή του στην Αθήνα και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί. Το μόνο που απομένει για να βγάλει τα εισιτήρια του για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι να καταβληθεί στον Αργεντινό το δεύτερο μισό του ποσού της αποζημίωσής του και να υπογράψει το σχετικό έγγραφο που το επιβεβαιώνει.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου