Home » » «Πόρτα της ΑΕΚ στους μνηστήρες για Κρισάντους»

«Πόρτα της ΑΕΚ στους μνηστήρες για Κρισάντους»

Written By AEKTV on Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 1:05:00 μ.μ.

«Όχι» της ΑΕΚ σε όλες τις προτάσεις που έφτασαν από άλλες ομάδες για τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Πρόσωπο απ’ το στενό περιβάλλον του Νιγηριανού, τονίζει, πως η Ένωση «δεν θέλει να τον ξεφορτωθεί». Αρνητικές απαντήσεις έλαβαν όλοι οι υποψήφιοι «μνηστήρες» του Μακόλεϊ Κρισάντους από την ΑΕΚ.
Πρόσωπο απ΄το στενό περιβάλλον του 24χρονου επιθετικού, μιλώντας στην ιστοσελίδα «allnigeriasoccer» τόνισε πως στην Ένωση ουδέποτε είχαν πρόθεση να ξεφορτωθούν τον παίκτη. Παράλληλα, τονίζει πως οι κιτρινόμαυροι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από καμία πρόταση από αυτές που έφτασαν στα γραφεία τους.

«Ο Κρισάντους είπε ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΑΕΚ όταν είδε τα δημοσιεύματα στο ίντερνετ και του είπε πως είναι αναληθή. Υπήρχε ενδιαφέρον συλλόγων, που έκαναν προτάσεις, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν από την ομάδα του επειδή κρίθηκαν χαμηλές. Η ομάδα ποτέ δεν είπε ότι θέλει να ξεφορτωθεί τον παίκτη και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που συνεργάστηκε μαζί του στην Λας Πάλμας, το επιβεβαίωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου