Home » » LIVE ΑΕΚ – Απόλλων (19.00)

LIVE ΑΕΚ – Απόλλων (19.00)

Written By AEKTV on Σάββατο 9 Μαΐου 2015 | 2:06:00 μ.μ.

Σήμερα το tvaek θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα μεταδώσει στις 19.00 ζωντανά το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.
Οι κιτρινόμαυροι μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής θέλουν να συνεχίζουν νικηφόρα  στη μίνι αυτή διαδικασία και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στον απόλυτο στόχο, την άνοδο δηλαδή  στα μεγάλα σαλόνια.
Ο Τραϊανός Δέλλας μέχρι και στις χθεσινές δοκιμές φαινόταν να μην έχει αποφασίσει 100% για την ενδεκάδα του αγώνα.
Ο Ανέστης πάντως θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ο Πεταυράκης έχει προβάδισμα έναντι του Σοϊλέδη, μαζί με τους Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Μπακάκη. Στην μεσαία γραμμή το «ζευγάρι» του Ανάκογλου με τον Γιόχανσον δεν αλλάζει, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή, το σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες θέλει τους Πλατέλλα, Γροντή και Μπαρμπόσα να πλαισιώνουν τον Αραβίδη.
Ωστόσο υπάρχει και η εναλλακτική που έχει στο μυαλό του ο Δέλλας, με τον Κρισάντους φορ περιοχής, τον Ντούνη δεξιά, τον Πλατέλλα δεκάρι και τον Αβαβίδη αριστερό εξτρέμ.
Μπείτε στο Enwsi.gr στις 19.00 και ακούστε ζωντανά από το Web Radio την περιγραφή του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων. Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρίσκεται ο Κώστας Τσίλης και ο Μανώλης Βογιατζάκης για την ραδιοφωνική περιγραφή και ο Τάσος Καπετάνακος για την γραπτή και μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς.LIVE STREAM EDW KLIK
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου