Home » » Πρώτο τεστ… θετικό για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Πρώτο τεστ… θετικό για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Written By AEKTV on Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:44:00 μ.μ.

Το πρώτο τους φιλικό για φέτος έδωσαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που αναμετρήθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας το απόγευμα της Παρασκευής. Από δύο σετ κατέκτησε η κάθε ομάδα.
Από δύο σετ κατέκτησαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο πρώτο τους φιλικό που έδωσαν για φέτος στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας το απόγευμα της Παρασκευής (12/9).

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν το πρώτο και το τέταρτο σετ -παίχτηκε μέχρι τον 15ο πόντο-, ενώ οι «πράσινοι» πήραν τα άλλα δύο, χωρίς να έχουν στη σύνθεσή τους τον Σωτήρη Πανταλέων.

Ελάχιστα αγωνίστηκε ο Πρωτοψάλτης για τους «πράσινους» , λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο και ο Πέτρογλου για την ΑΕΚ, ο οποίος αποχώρησε νωρίς για θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκούζντα, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση στον ώμο.

«Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Είχα την ευκαιρία να δω όλους τους παίκτες. Η ομάδα θέλει χρόνο ακόμη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι στο 100%. Προχωράμε σιγά-σιγά με σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Χόρχε Ελγκέτα, μετά το τέλος του ματς, ενώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έκανε δηλώσεις.

Τα σετ: 25-18, 18-25, 21-25, 15-10.

ΑΕΚ (Χόρχε Ελγκέτα): Παγιάν, Κρίνιτς, Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Μπουρκόβσκι / Παπαδημητρίου (λ), Μαντέκας, Ίλιτς, Κατσανεβάκης, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος

ΠΑΟ (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Καμίνσκι, Σαμαντάς, Κουκ, Χόι, Λουκάς / Πολυχρονιάδης (λ), Μπούρας (λ), Πρωτοψάλτης, Αριστόπουλος, Ψαρρής, Αδαμόπουλος

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου