Home » , » Δουλειά και… εκκλησία στην ΑΕΚ

Δουλειά και… εκκλησία στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014 | 12:49:00 μ.μ.

Πρωινή προπόνηση με τακτική και παρατηρήσεις από Δέλλα περιλάμβανε το πρόγραμμα στις τάξεις της ΑΕΚ, που μετά την προπόνηση πήγε στην εκκλησία.
Μία και… πολύ πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου την Παρασκευή.

Λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο στις 7:30. Το «μενού» είχε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, με τον «Κολοσσό» να χωρίζει τους παίκτες του σε γκρουπ και να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και να ζητεί αδιάκοπο τρέξιμο για την ανάκτηση της κατοχής.

Η προπόνηση διήρκεσε περίπου 75 λεπτά και μετά την ολοκλήρωσή της σύσσωμη η ομάδα πήγε σε κοντινή εκκλησία λόγω της ημέρας, για να πάρει και την ευχή της Παναγίας.

Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για τους «κιτρινόμαυρους», που θα πάρουν λίγες ανάσες εν όψει της διπλής προπόνησης του Σαββάτου και του φιλικού της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό (19:00).

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται στο Πήλιο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα μιλήσει με τους Δέλλα, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς και για μεταγραφικά ζητήματα, αφού αναμένεται να γίνουν μία με δύο ακόμη προσθήκες στις θέσεις του μεσοαμυντικού και του σέντερ φορ.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου