Home » » Ώρα πάλι για δουλειά κι αποφάσεις

Ώρα πάλι για δουλειά κι αποφάσεις

Written By AEKTV on Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 | 8:30:00 π.μ.

Μετά την ξέγνοιαστη χθεσινή μέρα η ΑΕΚ στρώνεται ξανά στη δουλειά. Αποφάσεις για τα μεταγραφικά με την άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Πήλιο.Ημέρα ξεγνοιασιάς ήταν η Παρασκευή για τους παίκτες της ΑΕΚ, αφού μετά από προπόνηση 75 λεπτών πολύ νωρίς το πρωί, στη συνέχεια ήταν ελεύθεροι… υπηρεσίας. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκουράστηκαν και στη συνέχεια οι περισσότεροι εξ αυτών πήγαν στο Πήλιο για να ξεσκάσουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων, με την υπενθύμιση από το τεχνικό τιμ πως θα πρέπει να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο στα Χάνια του Πηλίου μέχρι τις 23:00.

Άλλωστε το Σάββατο αρχίζει ξανά η σκληρή δουλειά με διπλή προπόνηση, ενώ την Κυριακή υπάρχει το πολύ δυνατό τεστ με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, που αποτελεί και πρόβα τζενεράλε για τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που φτάνει στο Πήλιο και θα έχει συζητήσεις με τους Τραϊανό Δέλλα, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και για τα μεταγραφικά. Θα ληφθούν αποφάσεις για το αν θα αποκτηθούν τελικά μεσοαμυντικός και επιθετικός, με τους υπεύθυνους της ομάδας να έχουν διαμορφώσει καλύτερη άποψη για τις ανάγκες της ομάδας στο μέχρι τώρα διάστημα της προετοιμασίας. Το «παράθυρο» για προσθήκες μεσοαμυντικού και σέντερ φορ είναι ανοιχτό, αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου