Home » » Βλέποντας και κάνοντας

Βλέποντας και κάνοντας

Written By AEKTV on Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 | 11:20:00 μ.μ.

Οι προπονήσεις στο Πήλιο και τα επόμενα φιλικά θα κρίνουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Από μία ως τρεις κινήσεις θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι». Η ΑΕΚ αναχωρεί το Σάββατο για το Πήλιο και εκεί θα θέσει τις βάσεις για τη νέα σεζόν μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Πέρα από τη δουλειά που θα γίνει από τον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του με τους 27 παίκτες της ομάδας, θα ληφθούν και οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η «Ένωση» αναμένεται να προχωρήσει σε μία ως τρεις μεταγραφές. Προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη μεσοαμυντικού, με τον Κώστα Κατσουράνη να κερδίζει πόντους τις τελευταίες ώρες και τον Δημήτρη Κουρμπέλη να χάνει μετά την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα play offs του Europa League.

Δεν είναι απαραίτητο ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι Έλληνας, ειδικά δε εφόσον τελικά δεν υπάρξει προσθήκη σέντερ φορ (για την οποία προορίζεται η τελευταία θέση ξένου). Το πιθανότερο είναι να υπάρξει ενίσχυση με έναν σέντερ φορ ποιότητας, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καλυφθεί το κενό εκ των έσω, ειδικά εφόσον ο Μπρέσεβιτς πείσει πως έχει επιστρέψει δυνατός από τον τραυματισμό του, με τους Αραβίδη και Ντακόλ να μπορούν επίσης να προσφέρει στην κορυφή της επίθεσης.

Ένα μικρό «παράθυρο» υπάρχει και για προσθήκη κεντρικού αμυντικού, προκειμένου δίπλα στους έμπειρους και δοκιμασμένους Σαρρή, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο να βρίσκεται κι ένας πιο «έτοιμος» παίκτης από τον ταλαντούχο Σβάρνα.

Αυτό που είναι σαφές είναι πως στην ΑΕΚ δεν βιάζονται για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές, αφού χρόνος υπάρχει (το πρωτάθλημα αρχίζει στις 27-28 Σεπτεμβρίου) και απομένουν ελάχιστα κομμάτια για το παζλ.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου