«Αφήστε τα παραμύθια»

Written By AEKTV on Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 | 4:37:00 μ.μ.

Οργισμένη επιστολή στους επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, κ.κ. Κοτσάτο και Αλεξίου, έστειλαν οι παίκτες της ΑΕΚ για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις πληρωμών που έχουν λάβει. «Ευχαριστώ» σε Μελισσανίδη.Επιστολή προς τους Επιστολή προς τους επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, κ.κ. Κοτσάτο και Αλεξίου, έστειλαν οι παίκτες της ΑΕΚ
εκφράζοντας την οργή τους για τις υποσχέσεις πληρωμών που δεν έγιναν πράξη και προανήγγειλαν αντιδράσεις και κινητοποιήσεις. Παράλληλα αποκάλυψαν πως ένα μέρος των οφειλομένων καλύφθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Προς κ.κ. Κοτσάτο και Αλεξίου

Η σιωπή μας πρέπει να πάψει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία… Οπότε:

1.Στην αρχή ήταν η ασύμφορη ισοτιμία δολαρίου- ευρώ
2. Στη συνέχεια υπήρξε το πρόβλημα με τα ναύλα του πλοίου από την Ιταλία.
3. Στο ενδιάμεσο υπήρξε συμφωνία για την καταβολή δύο μισθών (Φεβρουαρίου και Μαρτίου) η οποία δεν τηρήθηκε.
4. Ακολούθως μας δόθηκε ομαδική διαβεβαίωση, στο γήπεδο μας, ότι στη χειρότερη περίπτωση η εξόφληση θα καθυστερούσε δύο μήνες.
5. Επόμενη υπόσχεση ήταν ότι θα καταβληθούν τα χρήματα πριν από την τελευταία αγωνιστική.
6. Όσο πλησίαζε η τελευταία αγωνιστική ενημερωθήκαμε ότι θα γίνουν ξεχωριστά ραντεβού, με τον καθένα, για εξόφληση μέρους των οφειλομένων και διακανονισμού του υπολοίπου.
7. Έπειτα ισχυριστήκατε ότι δεν είστε σε θέση να πληρώσετε αν δεν υπάρξει βοήθεια από τρίτους.
8. Όταν αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα, ξαφνικά βρέθηκε κάποιο χρηματικό ποσό, το οποίο κάλυψε ένα μικρό μέρος των οφειλών σας απέναντι μας. Λάβαμε επίσης την υπόσχεση ότι στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ροή πληρωμών. Μάθαμε ότι η οικονομική ενίσχυση προήλθε από τον κ. Μελισσανίδη, τον οποίο και ευχαριστήσαμε.
9. Σας ενημερώσαμε ότι ορισμένα παιδιά αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης και αντί απάντησης λάβαμε την… εξαφάνιση σας.

Επειδή εμείς ματώσαμε την τιμημένη φανέλα της ΑΕΚ, σεβαστήκαμε τα εκατομμύρια των πιστών φιλάθλων της, τιμήσαμε την Ιστορία της και πάνω απ’ όλα ήμασταν και είμαστε υπερήφανοι που φορέσαμε το δικέφαλο αετό στο στήθος, βάζουμε μια άνω τελεία ελπίζοντας, έστω και τώρα, πως ΕΣΕΙΣ θα σταθείτε αντάξιοι των περιστάσεων και του ονόματος της ΑΕΚ και θα αφήσετε επιτέλους κατά μέρος τα παραμύθια.

Επιφυλασσόμαστε για τα υπόλοιπα, τα οποία θα αποκαλύψουμε σε συνέντευξη Τύπου, ώστε ο αγνός κόσμος της ΑΕΚ να μάθει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου