Home » » Αποφασίζουν με «τίγρη»

Αποφασίζουν με «τίγρη»

Written By AEKTV on Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 | 4:34:00 μ.μ.

Με την έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Πήλιο θα ξεκαθαρίσουν τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ. Τι ισχύει για Κατσουράνη και Γκέντσογλου. Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στα Χάνια του Πηλίου περιμένοντας μία με δύο ακόμη προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ της. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση μεσοαμυντικού και ακολουθεί αυτή σέντερ φορ. Φαίνεται, ωστόσο, πως οριστικές αποφάσεις για συγκεκριμένους παίκτες δεν πρόκειται να ληφθούν πριν από το ερχόμενο Σάββατο, όταν και θα μετακομίσει στη βάση της προετοιμασίας ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό της «Ένωσης» θα τα πει από κοντά με τους Δέλλα, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς για να αποφασιστεί για ποιον παίκτη θα γίνει κίνηση.

Ειδικότερα για τη θέση του μεσοαμυντικού υπάρχουν στα υπόψη Έλληνες παίκτες, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει και λίστα με υποψηφίους από το εξωτερικό. Τα ονόματα των Κώστα Κατσουράνη και Σάββα Γκέντσογλου εξακολουθούν να γράφονται στον Τύπο, χωρίς όμως κάποια από τις δύο περιπτώσεις να έχει προχωρήσει. Η αλήθεια είναι πως ο πρώτος απασχολεί περισσότερο από τον δεύτερο, αλλά κι αυτός απέχει ακόμη αρκετά από το να χαρακτηριστεί έστω και βασικός στόχος για τη θέση. Πάντως όσο αμφότεροι είναι ελεύθεροι και η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού χαφ, όλα είναι πιθανά.

Για την απόκτηση σέντερ φορ υπάρχει στασιμότητα. Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν κενή την τελευταία θέση ξένου και φαίνεται πως κάτι περιμένουν.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου