Home » » Μύτη δεν άνοιξε στη Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ

Μύτη δεν άνοιξε στη Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 | 8:52:00 π.μ.

Αναίμακτα κύλησε η συγκέντρωση κατά του ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους ΑΕΚτζήδες να τηρούν την υπόσχεσή τους για ειρηνική έκβαση του συλλαλητηρίου.
Το κλίμα μύριζε μπαρούτι εδώ και ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αφορμή στάθηκε κάποια μικροεπεισόδια που συνέβησαν πριν μερικές εβδομάδες σε χώρο αναρχικών που βρίσκεται απέναντι απ'το δημαρχείο της πόλης. Την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένο το συλλαλητήριο κατά του ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής, στο οποίο περιέχεται και η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Στη συγκέντρωση πήραν μέρος εξωκοινοβουλευτικές αριστερές παρατάξεις, οπαδικοί σύνδεσμοι (εκτός ΑΕΚ) και αντιεξουσιαστές. Μέχρι και η ΑΔΕΔΥ δήλωσε παρών...
Η καταψήφιση του σχεδίου απ'τον ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Πέμπτης έκανε πιο αρνητική την ατμόσφαιρα. Δέκα κλούβες βρέθηκαν στη Λεωφόρο Δεκελείας για τη διατήρηση της τάξης. Ωστόσο το βράδυ, στη συγκέντρωση δεν άνοιξε μύτη. Οι ΑΕΚτζήδες που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή για να διαδηλώσουν υπέρ της κατασκευής του γηπέδου φρόντισαν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην χυθεί αίμα.
Οι συγκεντρώσεις ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και ο καθένας επέστρεψε σπίτι του.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου