Home » » Ένας στους δυο έμεινε στην ΑΕΚ

Ένας στους δυο έμεινε στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 | 6:49:00 μ.μ.

Αντίθετους δρόμους -σε παρόμοια πρόταση που τους έγινε από την ΑΕΚ- ακολούθησαν οι Καζβιρόπουλος και Τζάθας. Ο δεύτερος συμφώνησε να μείνει στην «Ένωση», ενώ ο πρώτος αποφάσισε ν’ αποχωρήσει. Σε διψήφιο αριθμό έφτασαν αισίως οι αποχωρήσεις από την ΑΕΚ.

Μετά την οκτάδα που ανακοινώθηκε κι επίσημα χθες (Τσουμάγκας, Πόποβιτς, Μούργκα, Δημγκιόκας, Κάτσικας, Τσούπρος, Σταθάκης, Τσουκαλάς) και την άρνηση του Ράμα να δοθεί δανεικός, ανάλογη απάντηση έδωσε και ο Τρύφων Καζβιρόπουλος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν δέχθηκε την πρόταση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και στη συνέχεια να μετακομίσει σε άλλη ομάδα για να «ψηθεί» και θα φύγει. Αντίθετα, θετική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Τζάθα, που συμφώνησε με την «Ένωση» και θα παραμείνει στο δυναμικό της.

Πάντως, ο Καζβιρόπουλος είχε ανακοινώσει από νωρίς την εξέλιξη στο δικό του θέμα, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μετά από 10 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου έφτασε ένα προσωρινό τέλος. Εύχομαι πραγματικά κάποια στιγμή να ξανά βρεθώ στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας που θα έχει το δικό της γήπεδο και την τρέλα των οπαδών της να την ακολουθεί παντού.

Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΑΕΚ»
!
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου