Home » » ΑΕΚ σημαίνει (και) εκπαίδευση

ΑΕΚ σημαίνει (και) εκπαίδευση

Written By AEKTV on Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 | 5:40:00 μ.μ.

Βασικό στοιχείο της αντεπίθεσης που σχεδιάζει η ΑΕΚ είναι οι Ακαδημίες. Εκεί όπου σκοπεύει να πλάσει και σωστές προσωπικότητες -πέρα από παίκτες- με συνεργασίες όπως αυτές με τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη.Σε μια ακόμα κίνηση που επιβεβαιώνει το βάρος που ρίχνει στις Ακαδημίες της προχώρησε η ΑΕΚ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «Ένωση», από την προσεχή κιόλας σχολική σεζόν θα συνεργάζεται με τους γνωστούς Εκπαιδευτικούς Ομίλους Ζηρίδη.

Με μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία λοιπόν για τα ελληνικά δεδομένα βαδίζει στα χνάρια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και φροντίζει -εκτός απ’ την ποδοσφαιρική- και την εκπαιδευτική κατάρτιση των παιδιών που έχει στις τάξεις της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 12:00 η ΑΕΚ και τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, ένας από τους πιο γνωστούς Εκπαιδευτικούς Ομίλους που παρέχουν εδώ και 80 χρόνια συστηματοποιημένη και οργανωμένη παιδεία στη χώρα μας, ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ανιχνεύοντας και καλλιεργώντας το χάρισμα κάθε παιδιού, κάνει τα πρώτα της βήματα σαν «αθλητικό σχολείο» και θα συνεργαστεί με την ομάδα μας από τη σχολική χρονιά 2014-2015.

Με την επίτευξη της συμφωνίας αυτής η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει αυτού του επιπέδου εκπαιδευτική παροχή στις Ακαδημίες της, αποδεικνύοντας ότι δίνει μεγάλη βάση στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών-αθλητών.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου των εγκαταστάσεων των Εκπαιδευτηρίων στα Σπάτα, την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν ο εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Άκης Ζήκος ενώ τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη η Αντιπρόεδρος κ. Μάνια Ζηρίδη και ο καθηγητής φυσικής αγωγής, υπεύθυνος Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Δημητρίου»
.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου