Home » » Δέλλας: «Ξέρετε πού ήρθατε»

Δέλλας: «Ξέρετε πού ήρθατε»

Written By AEKTV on Τρίτη 27 Μαΐου 2014 | 6:32:00 μ.μ.

Καλώς τα παιδιά! Τα εννιά από τα έντεκα νέα αποκτήματα της ΑΕΚ πέρασαν από τις εγκαταστάσεις των Σπάτων κι έκαναν μία πρώτη προπόνηση-γνωριμία με το νέο ποδοσφαιρικό τους σπίτι. Tι τους είπε ο Δέλλας. Γεύση… ΑΕΚ πήραν πριν την ώρα τους τα εννιά από τα έντεκα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Το πρωί της Τρίτης πέρασαν από το προπονητικό κέντρο των Σπατών οι Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Ανέστης, Φαγιέ, Μπακάκης, Σβάρνας, Κολοβέτσιος και Σαρρής (που τελικά εξασφάλισε άδεια από το στρατό).

«Καλωσορίσατε στην ΑΕΚ. Ξέρετε που έχετε έρθει και ποια είναι η ομάδα. Στόχος μας είναι να την ανεβάσουμε στη Σούπερ Λιγκ. Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι χαλαρές, οπότε μην έχετε αγχώνεστε. Σας φέραμε εδώ από τώρα για να γνωρίσετε το νέο σας περιβάλλον και να γνωριστείτε και μεταξύ σας», είπε ο Τραϊανός Δέλλας στους νέους παίκτες της ΑΕΚ.

Οι «νεοσύλλεκτοι» προπονήθηκαν χαλαρά κι έπαιξαν ένα σύντομο δίτερμα με τους παίκτες της ακαδημίας, προτού αποχωρήσουν λόγω της αφόρητης ζέστης κι αφού η επίσκεψή τους είχε περισσότερο χαρακτήρα προσαρμογής στο νέο εργασιακό περιβάλλον.

Μοναδικοί απόντες από τα νέα αποκτήματα ήταν οι Μάνταλος και Ζόριτς, που δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με Ξάνθη και Τσέλικ αντίστοιχα.

Οι εννέα θα συνεχίσουν τις πρωινές προπονήσεις, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα γυμνάζεται στα Σπάτα μέχρι και το Σάββατο, όταν θα αρχίσει η καλοκαιρινή άδεια.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου