Home » » «Είμαστε ΑΕΚ, θέλουμε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια»

«Είμαστε ΑΕΚ, θέλουμε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια»

Written By AEKTV on Τρίτη 13 Μαΐου 2014 | 8:54:00 μ.μ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Λύσσανδρος Γεωργαμλής και ο Θωμάς Μαύρος που είναι στο πλευρό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ και όχι μόνο
Ήταν ένα όμορφο μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ως υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και ο Θωμάς Μαύρος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συγκέντρωσαν αρκετό κόσμο και μίλησαν για την ΑΕΚ και την προοπτική του γηπέδου. Η κουβέντα ήταν φυσιολογικό να πάει στην Ένωση. Θυμήθηκαν τα παλιά, ενω σε αυτό βοήθησε και η παρουσία στο τραπέζι των Ατματσίδη, Συμιγδαλά και Νίκου Σταθόπουλου.
Για το θέμα του γηπέδου ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είπε: «Είμαστε ΑΕΚ, είμαστε Νεοφιλαδελφειώτες και ξέρουμε πως το γήπεδο θα βοηθήσει την πόλη. Είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση επί 17 χρόνια, ξέρω από πρώτο χέρι ποια είναι τα ζητήματα της πόλης και είμαι εδώ για να δώσω λύσεις», ενώ πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα ποτέ, εκ πεποιθήσεως να τεθώ απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ακόμα και στο σχέδιο Γρανίτσα είχα ψηφίσει υπέρ, άσχετα αν ήταν ...ωραίο ή όχι.
Η ΑΕΚ ανήκει εδώ, είναι ταυτισμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσικά η επιστροφή της ομάδας θα είναι κάτι παραπάνω από καλή και για την πόλη. Ήδη έχει ζωντανέψει η αγορά, ανοίγουν μαγαζιά και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί προκειμένου να βοηθήσουμε τον Σύλλογο να κάνει τη μεγάλη επιστροφή που περιμένουμε άπαντες». Μάλιστα, υπογράμμισε πως στόχος του είναι να κατασκευαστεί και ένα κλειστό γυμναστήριο σε μια από τις εκτάσεις που υπάρχουν στη Φιλαδέλφεια, προκειμένου να βοηθηθεί η ΑΕΚ, αλλά και τοπικά αθλητικά σωματεία.
Από την πλευρά του ο Θωμάς Μαύρος είπε για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές, στο πλευρό του Γεωργαμλή:
«Δεν μπορούσα να μη συμμετέχω με τον Κόκο, που είναι ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο έχω ξεχωρίσει από τη στιγμή που παίζαμε ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί στην επιστροφή της ΑΕΚ στην πόλη, ωστόσο έχουμε στο μυαλό μας και άλλα πράγματα».»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου