Home » » Ανατροπή πλάνων στην ΑΕΚ

Ανατροπή πλάνων στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Σάββατο 5 Απριλίου 2014 | 4:24:00 μ.μ.

Νοκ άουτ από τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα τέθηκε για την ΑΕΚ ο προοριζόμενος για βασικός Ρενάλντο Ράμα. Κι άλλα προβλήματα για Δέλλα εν όψει του αγώνα της Δευτέρας.Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ρενάλντο Ράμα. Πάνω που προερχόταν από ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό και ο Τραϊανός Δέλλας έδειχνε να τον προορίζει για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα στο Παγκρήτιο, ο νεαρός Αλβανός μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και τέθηκε νοκ άουτ. Αυτή η απουσία «ελευθερώνει» μια θέση ξένου στην αποστολή ή ενδεκάδα της «Ένωσης» για τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ράμα δεν είναι ο μοναδικός «φρέσκος» πονοκέφαλος του προπονητή της ΑΕΚ, καθώς εκτός μάχης τέθηκαν ο γκολκίπερ Καραγκιολίδης με ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και ο στόπερ Τσούπρος που έχει κάκωση στο δεξί γόνατο. Ήδη γνωστές ήταν οι απουσίες των Ρόβα, Μπρέσεβιτς και Θαναηλάκη.

Η 20μελής αποστολή της ΑΕΚ, που θα αναχωρήσει για την Κρήτη το πρωί της Κυριακής και θα προπονηθεί στο Ηράκλειο, αποτελούν οι εξής παίκτες: Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Κάτσικας, Πλατέλλας, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Πεταυράκης, Τσουκαλάς, Τσεβάς, Παληαρούτας, Αργυρίου και Κέζος.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου