Home » » Δεν «ακουμπούν» την ΑΕΚ

Δεν «ακουμπούν» την ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 | 10:36:00 μ.μ.

Εκνευρισμός ναι, ανησυχία όχι. Στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια για Οικονομόπουλο και τα μέλη που στράφηκαν εναντίον του γηπέδου, αλλά έχουν προχωρήσει ήδη οι διαδικασίες για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα. Τα θέματα που προέκυψαν με τις κινήσεις του Χάρη Οικονομόπουλου -για το μπλοκάρισμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ- και των μελών της Ερασιτεχνικής, που κατέθεσαν υπόμνημα εναντίο της κατασκευής του γηπέδου, αναμφίβολα δημιούργησαν εκνευρισμό στην ΑΕΚ.

Όχι όμως και έντονη ανησυχία. Διότι σε αμφότερες τις περιπτώσεις η «Ένωση» δεν παρεκκλίνει απ’ τη νομιμότητα και έχει κάνει ήδη τις κινήσεις που χρειάζεται για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα.

Όσον αφορά λοιπόν στην αναστολή της εκκαθάρισης, υπήρξαν νέες επαφές με το υπουργείο Οικονομικών. Και το κυριότερο, υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η εκχώρηση της οφειλής Ψωμιάδη στο Δημόσιο (για την οποία η ΑΕΚ έχει καταθέσει αίτημα απ’ τα μέσα Ιανουαρίου) θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 28 του μήνα. Κάτι που θα σημαίνει ότι ο Οικονομόπουλος -εφόσον τηρήσει τις σχετικές του δεσμεύσεις- θα αποσύρει, σε αυτή την περίπτωση, την αγωγή εναντίον της διαδικασίας.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, αυτό δεν αλλάζει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για τον ίδιο στις τάξεις του συλλόγου. Ούτε και η πρόθεση να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να πάψει να τον εκπροσωπεί οπουδήποτε. Η ίδια επιθυμία δε -να μην υπάρχει καμία σχέση μαζί τους- υπάρχει και για τους έξι που κινήθηκαν εναντίον της «Αγιά-Σοφιάς». Γι’ αυτό θεωρείται θέμα χρόνου, για συμβολικούς κυρίως λόγους, να διαγραφούν από μέλη της Ερασιτεχνικής.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου