Home » » Τελειώνει το μαρτύριο

Τελειώνει το μαρτύριο

Written By AEKTV on Κυριακή 27 Απριλίου 2014 | 12:16:00 μ.μ.

Ο «εφιάλτης» της Γ’ Εθνικής τελειώνει για την ΑΕΚ που αν δεν χάσει απόψε από την Κηφισιά στη Ριζούπολη εξασφαλίζει την άνοδο στη Football League. Τα πλάνα του Δέλλα.Την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Football League έχει η ΑΕΚ σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) αντιμετωπίζοντας την Κηφισιά στη Ριζούπολη.

Στην «Ένωση» αρκεί και η ισοπαλία για να σφραγίσει το εισιτήριο και να βάλει τέλος στην περιπλάνησή της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι ενώ θα απομένουν μετά τη σημερινή άλλες τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Ασφαλώς, ωστόσο, δεν αρκείται στο βαθμό, αλλά θέλει τη νίκη για να ικανοποιήσει και τους φίλους της που αναμένεται να βρεθούν μαζικά στις κερκίδες του γειτονικού στη Νέα Φιλαδέλφεια γηπέδου.

Ο αντίπαλος δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα του ομίλου (στο -13 από την ΑΕΚ) έχοντας 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ στον πρώτο γύρο είχε δυσκολευτεί αρκετά η «Ένωση» να επικρατήσει με 4-2 στο ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν ετοιμάζει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Στο τέρμα θα είναι ο Βούρας, ο Τσουμάγκας και ο Γεωργέας θα είναι στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Τσιρίλο και Σταθάκη σε ρόλο στόπερ. Ρόβας και Κορδέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Γροντή και Πλατέλλα σε ρόλο εξτρέμ και τον Ανάκογλου πίσω από τον Ντακόλ.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μπρέτσεβιτς, Τσεβάς και Καραγκιολίδης.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου