Home » » Για την πρώτη τους κούπα

Για την πρώτη τους κούπα

Written By AEKTV on Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 | 10:34:00 μ.μ.

Με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ, ΑΟ Κηφισιάς και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Final 4, το Σάββατο (15/3). Και οι δυο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους κούπα στον θεσμό.Λίγες ώρες έμειναν πριν το πρώτο σερβίς ανάμεσα στην Κηφισιά και την ΑΕΚ, για τον Β΄ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Μαρτίου οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κλειστό της Καλαμάτας για το Final 4 του 28ου Κυπέλλου Ελλάδας.

Το κοινό ανάμεσα στους δυο υποψήφιους φιναλίστ είναι ότι κανείς τους δεν έχει κατακτήσει την κούπα του συγκεκριμένου θεσμού, με αποτέλεσμα η δίψα να είναι στο «κόκκινο».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει βρεθεί σε αυτή την θέση άλλες τρείς φορές αλλά μόνο μια έχει καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Αυτή ήταν το 1999, όταν η «Ένωση» είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Δράμα και είχε ηττηθεί με 3-1 σετ.

Στην αντίπερα όχθη, για την Κηφισιά, αυτή είναι η πρώτη φορά που φτάνει μέχρις εδώ και ευελπιστεί να είναι και μοιραία.

Η προϊστορία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα δείχνει απόλυτη ισορροπία, καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και η Κηφισιά έχουν πετύχει από μια νίκη στην έδρα του αντιπάλου τους.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα των βορείων προαστίων δεν αντιμετωπίζει κανένα προβλήμα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τον Πέτρο Πετρόπουλο να κάνει θεραπεία όλη την εβδομάδα και να κρίνεται έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου