Home » » Οι «κορυφές» πριν τα πλέι οφ

Οι «κορυφές» πριν τα πλέι οφ

Written By AEKTV on Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 9:26:00 μ.μ.

Τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στην κανονική διάρκεια της Α1 βόλεi γυναικών ανέδειξε η ΕΟΠΕ, με παίκτριες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Βριλήσσια, Παναθηναϊκό και ΟΠΕΡ να πιάνουν κορυφή στα ατομικά στατιστικά. Τις κορυφαίες της κανονικής διάρκειας της Α1 βόλεϊ γυναικών στις ατομικές στατιστικές κατηγορίες ξεχώρισε η ΕΟΠΕ, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Με εξαίρεση την πρωτιά, όσον αφορά την κορυφαία σέρβερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών όπου η Αθηνά Παπαφωτίου (ΑΕΚ) με τους 12 άσους που πήρε στο εκτός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο έκανε την ολική ανατροπή, στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες, οι αθλήτριες που είχαν ξεχωρίσει από τα μισά περίπου της περιόδου διατήρησαν την πρωτιά τους.

Η Αγγελική Καββαδία (Παναθηναϊκός) ήταν η κορυφαία μπλοκέρ, η Ζωή Σκόνδρα (η οποία αποχώρησε από τα Βριλήσσια και δεν αγωνίστηκε στα 5 τελευταία ματς) είχε το καλύτερο ποσοστό στην υποδοχή, η Μπράνκισα Νίκιτς (ΟΠΕΡ) ήταν η κορυφαία πιστολέρο (πρώτη σκόρερ και πρώτη σε κερδισμένους πόντους από την επίθεση) ενώ η Μιχαέλα Μονζόνι (Ολυμπιακός) είχε το καλύτερο ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση.

Αναλυτικά οι κορυφαίες σε όλες τις κατηγορίες:

Άσοι
1.Παπαφωτίου (ΑΕΚ) 63
2.Στράντζαλη (Ηρακλής) 57
3.Δραγουμάνου (Μακεδόνες) 51
4.Βαρουδάκη (Μαρκόπουλο) 47
5.Καβαθά (ΑΕΚ) 43
6.Χρήστου (Ίωνες) 42
7.Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς) 40
-.Οικονομίδου (Βριλήσσια) 40
-.Χαντάβα (Βριλήσσια) 40
8.Κοσμά (Ολυμπιακός) 39
9.Βεργίδου (Μακεδόνες) 38
-.Μερτέκη (Παναθηναϊκός) 38
10.Κις (Ολυμπιακός) 37
-.Κουντουρά (Ηρακλής Κηφισιάς) 37

inner

Μπλοκ
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου