Home » » "Ό,τι καλύτερο για τη Ν.Φιλαδέλφεια"

"Ό,τι καλύτερο για τη Ν.Φιλαδέλφεια"

Written By AEKTV on Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 | 8:32:00 μ.μ.

Θετικές εντυπώσεις άφησε στους Αντιδημάρχους Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας η συνάντηση της Παρασκευής με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο της Ένωσης. Οι τρεις Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας, μιλώντας στο τοπικό site epitel.gr χαρακτήρισαν ρεαλιστικό τα σχέδιο Μελισσανίδη για το γήπεδο και θεωρούν θετική προοπτική την ανέγερσή του για την περιοχή.
"Ήταν μία ενημερωτική συνάντηση. Τα όσα μας παρουσίασαν δεν έχουν καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα σχέδια για το γήπεδο. Είναι νομίζω ότι καλύτερο για την πόλη.», απεφάνθη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραβίας, ενώ ο αρμόδιος των Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Παπανικολάου πρόσθεσε: «Έχω επισκεφθεί την Παναγία Σουμελά, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης δημιούργησε ένα μνημείο για τον Ποντιακό Ελληνισμό, στη μνήμη του πατέρα του. Θέλω να μοιραστώ το όραμά του για τη δημιουργία ενός Κέντρου Προσφυγικού Ελληνισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.».
Θετικός εντυπώσεις αποκόμισε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αδαμάντιος Παΐδας: «Αυτό που μας παρουσίασαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, είναι μία ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση. Το γήπεδο που έχει εμπνευστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και τα συνοδευτικά έργα που θα γίνουν, θα αναβαθμίσουν πλήρως την πόλη μας.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου