Home » , » «Η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει σπίτι της»

«Η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει σπίτι της»

Written By AEKTV on Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 | 8:19:00 π.μ.


Την επιθυμία του Δήμου να συμπράξει όπως μπορεί για να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επανέλαβε η Έφη Αποστολάκη.Τη διάθεση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας να κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να επιστρέψει εκεί η ΑΕΚ εξέφρασε εκ νέου η Έφη Αποστολάκη.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Fx News», η Δήμαρχος επανέλαβε την πάγια θέση της πως η «Ένωση» είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη στην περιοχή.

«Έχω εκφράσει τη θέση μου για το γήπεδο από το 2011 και την πρώτη συνάντηση που είχα κάνει τότε με τον κ. Αδαμίδη. Είναι φυσικά θετική γιατί η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει σπίτι της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού υπογράμμισε, λοιπόν, ότι «πρέπει να γίνουν όλα σύννομα και να ακουστούν οι απόψεις όλων», δήλωσε βέβαιη ότι «στο τέλος θα υπάρξει θετική κατάληξη και η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα».

Άλλωστε, η κ. Αποστολάκη παραδέχθηκε πως περιμένει να της ζητηθεί συνάντηση από την πλευρά της Ένωσης, ώστε «να ανταλλάξουμε απόψεις, να δούμε τα σχέδια τους και μετά να μπούμε πλέον σε μια διαβούλευση για να γυρίσει η ΑΕΚ σπίτι της».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου