Τράβηξε τον… άσο η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 | 8:10:00 μ.μ.

Ήταν κλεισμένος εδώ και καιρό. Οπότε η ΑΕΚ αποκλείεται να «έμενε στον άσο». Αντίθετα, η «Ένωση» τον τράβηξε κι επίσημα από το… μανίκι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ηλία Βούρα.Δεν υπήρχε αμφιβολία. Ούτε κανένας λόγος καθυστέρησης πλέον.

Όπως ακριβώς αναμενόταν, ο Ηλίας Βούρας σφραγίστηκε ότι θα είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, με την «Ένωση» ν’ ανακοινώνει κι επίσημα την απόκτησή του.

Αφού ολοκλήρωσε λοιπόν τις υποχρεώσεις του με τη Νίκη Βόλου στα πλέι-οφ της Football League, ο 25χρονος γκολκίπερ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Έγινε, έτσι, το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» για τη φετινή σεζόν, μετά την ανακοίνωση των Γεωργέα και Σταθάκη κι ενόψει εκείνης του Ρόβα, που αναμένεται προσεχώς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, δε, ο Βούρας δεν εμφανίστηκε απλά ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Αλλά και βέβαιος ότι θα επιστρέψει γρήγορα εκεί που αξίζει και την ονειρεύεται ο κόσμος της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, ανάμεσα σε ανθρώπους που θα βάλουν τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια», ανέφερε.

«Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση μου αφού πείστηκα τόσο για το πλάνο όσο και για τις προοπτικές που υπάρχουν», εξήγησε και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ δεν αξίζει να είναι εδώ που βρίσκεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυνατή στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και στιs ευρωπαϊκέs διοργανώσειs. Αυτό αξίζει στους φιλάθλους της ομάδας και γι’ αυτο θα προσπαθήσουμε όλοι».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου