Home » » Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον Παναθηναϊκό!

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον Παναθηναϊκό!

Written By AEKTV on Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 | 4:06:00 μ.μ.

Γιατί η διοίκηση Αλαφούζου έχει καταντήσει σαν θίασος του Ευγένιου Σπαθάρη και ποιος πρόεδρος θυμίζει τα ...κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη; Ο Γιώργος Μύρτσος ...τα σπάει!
Ετοιμάζονται οι ομάδες για τη νέα χρονιά και βλέπουμε το μεταγραφικό παζάρι, τις κινήσεις που γίνονται. Και, όπως η Ελλάδα γίνεται φτωχότερη κάθε χρόνο, έτσι και το ποδόσφαιρο ακολουθεί την ίδια πορεία. Από έξι μεγάλες ομάδες που υπήρχαν μεγάλες, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής, έμειναν δύο.

Την ΑΕΚ την κατάντησαν οι διαχειριστές της να είναι στη Γ΄ Εθνική και ευτυχώς που βρέθηκε ο Μελισσανίδης να ασχοληθεί. Και υπάρχει βοήθεια από το κράτος για να σταθεί στα πόδια της και αναφέρομαι στα 20 εκ. ευρώ που θα δώσει ο Σγουρός, από τα κρατικά ταμεία. Τα κρατικά ταμεία που θυμίζω ότι δεν έχουν για να δώσουν μισθούς και συντάξεις.
Μετά έχουμε τον Ηρακλή, που βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες από τη στιγμή που τον έριξαν. Γιατί τον Ηρακλή τον έριξαν. Οι διοικούντες του, όμως, είναι ανύπαρκτοι και για αυτό δεν ανέβηκε κατηγορία φέτος. Ο Άρης πιστεύω ότι θα παλέψει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας φέτος, θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κι αυτό από μόνο του, κάτι λέει. 
Τελικά το αγόρασαν το Απήλιον; 
Ο Παναθηναϊκός διοικητικά έχει καταντήσει σαν θίασος του Ευγένιου Σπαθάρη. Και το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό που έχω στην οικογένεια Σπαθάρη. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι, είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Να κάνω και μία ερώτηση: τελικά το αγόρασαν το Απήλιον ή το αγόρασαν και το ξαναπούλησαν; Γελάνε και τα τσιμέντα και τα παρδαλά κατσίκια με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Είναι αμαρτία για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο όσα περνάει. Επιτρέπεται ο μεγάλος ευρωπαίος Παναθηναϊκός να μην μπορεί να παίξει την Ευρώπη, γιατί δεν έχει τις προϋποθέσεις; 
Το πρωτάθλημα της πολιτείας 
Οπότε απομένουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει λόγω της τεράστιας αποδοχής που έχει στη Μακεδονία, είναι σήμα κατατεθέν στη βόρεια Ελλάδα. Το ξέρουν όλοι αυτό. Την επόμενη χρονιά αυτοί οι δύο που έμειναν, θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Και ό,τι προκύψει από την επαρχία. Δεν περιμένω, για παράδειγμα, από την Τρίπολη να κάνει την ίδια πορεία με φέτος. Έγινε μία μεγάλη ανανέωση στην ομάδα, πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική, όπως και ο Ατρόμητος, αλλά λιγότερα καλή σε σχέση με φέτος. Άρα πάμε πάλι για πρωτάθλημα δύο ομάδων. Ένα ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα, χωρίς ανταγωνισμό, γιατί πολύ απλά δεν απαρτίζεται από ανώνυμες εταιρίες. Αλλά παραμένει ένα κρατικό πρωτάθλημα, που επιχορηγεί η πολιτεία. Καταλαβαίνουν άπαντες τι εννοώ. 
Ο περίγελος της Ευρώπης 
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από θέσης ισχύος (παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πρωταθλητής), θα προσελκύσει το ενδιαφέρον μάνατζερ για να φέρει παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι έτοιμη ομάδα. Αν μπορέσει να βάλει κάποια κομμάτια, όπως ο Βάις ή ο Αμαλφιτανό, στο ρόστερ του τότε σίγουρα θα κάνει το αυτονόητο: θα κυνηγήσει μία ακόμα φορά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά το θέμα είναι να μπορέσει να κάνει κάτι στην Ευρώπη, μία πορεία με αξιοπρέπεια. Και κάποιοι γαύροι που δεν νιώθουν, βγήκαν και αντέδρασαν όταν είπα δεν λέει τίποτα να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Σημασία έχει να πάει στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ ή, έστω, του Γιουρόπα, μία φορά. Δεν γίνεται να συμμετέχεις τόσα χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και να γίνεσαι ακόμα και περίγελος ορισμένες φορές με την πορεία σου.
Η γλάστρα δίπλα στον Σαββίδη 
Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας νεοπλουτισμός και έχει δύο στοιχεία: α) έναν ιδιοκτήτη που λέει ότι θέλει να χώσει φράγκα για παίκτες (αν και ακόμα δεν το έχει κάνει) και β) έναν προπονητή τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα. Στο τέλος Ιουλίου, όμως, παίζει τον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει ακόμα ρόστερ. Ωραία παίζει ο Ζησάκος τον ρόλο της γλάστρας δίπλα στον πρόεδρο. Τρεις ώρες δεν έβγαλε κιχ τις προάλλες, στη συνέντευξη Τύπου, σαν τα κορίτσια που έχει ο Θέμος Αναστασιάδης δίπλα του στην τηλεόραση. Ο Γ.Χ. από την άλλη, έδειξε ότι δεν την έχει την προπονητική. Στην πρώτη του προσπάθεια σαν προπονητής, άφησε έξω τον Κάτσε και έβαλε στην 11άδα τον Έτο και τον Ρόμπερ αμυντικό χαφ. Αν αυτοί ενημέρωσαν τον Στέφενς για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, κλαφ' τα Χαράλαμπε! Για να κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, πρέπει να δρομολογηθούν άλλες καταστάσεις και ήδη έχουν αργήσει πολύ.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου