Home » , » Μεταγραφές… Σούπερ Λίγκας

Μεταγραφές… Σούπερ Λίγκας

Written By AEKTV on Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 | 4:04:00 μ.μ.

Τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκας θα κάνει η ΑΕΚ. Stand by ο Τάουπ για την επίθεση, στόχος η ενίσχυση με ακραίο φορ και στόπερ κλάσης. Δίλημμα για Τσιρίλο-Λυμπερόπουλο.Κάποια σενάρια θέλουν την ΑΕΚ πιθανό να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κι όχι στην τρίτη κατηγορία, λόγω αδυναμίας ομάδων να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της Football League (όπου μεταξύ άλλων απαιτείται και μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ). Στην «Ένωση» δεν το… πολυσκέφτονται και δεν αλλάζουν το πλάνο τους, γιατί-πολύ απλά και όπως λένε-η ομάδα που δημιουργούν δεν διαμορφώνεται με στόχο να πάρει… περπατώντας την άνοδο στη Football League, αλλά να αποτελέσει τη βάση για εκείνη που θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα και θα πρωταγωνιστήσει εκεί.

Ήδη οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας και θα ακολουθήσουν κι άλλες, ακόμη πιο ηχηρές. Μετά τις αποφάσεις για το καθεστώς μεταγραφών και στελέχωσης ρόστερ στην τρίτη κατηγορία, είναι πιο σαφή τα πράγματα. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα απόκτησης τριών ακόμη ξένων παικτών και όλα δείχνουν πως αυτοί θα αγωνίζονται στις θέσεις του σέντερ φορ (ο Τζακ Τάουπ είναι στα υπόψη της «Ένωσης» και ουσιαστικά stand by), του ακραίου μεσοεπιθετικού και πιθανότατα του κεντρικού αμυντικού.

Όσον αφορά στον περιορισμό παρουσίας μόνο δύο παικτών ηλικίας 33+ στην αποστολή της ομάδας σε κάθε αγώνα, αυτό σημαίνει πως η νέα ΑΕΚ έχει θέση για μόνο έναν εκ των Μπρούνο Τσιρίλο και Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Τόσο ο Ιταλός αμυντικός όσο και ο πολύπειρος γκολκίπερ περιμένουν ένα τηλεφώνημα για να υπογράψουν και να επιστρέψουν.

Προς Ξάνθη η προετοιμασία

Σίγουρα στην Ελλάδα και πιθανότατα στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, το «Le Chalet», θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ως εναλλακτικές υπήρχαν τα προπονητικά κέντρα του Πηλίου, των Γρεβενών και του Καρπενησίου, αλλά όλα δείχνουν πως θα επιλεγεί η Ξάνθη. Σημειώνεται πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αρχίσει πιθανότατα στις 29 Σεπτεμβρίου.

* Σύντομα αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη στην οποία θα μιλήσει για τα σχέδιά του για την ΑΕΚ, το γήπεδο και όχι μόνο.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου