Home » » Η ΑΕΚ όφειλε να είναι φέτος έτοιμη για τέτοιες αποφάσεις. Αγωνιστικά και παρασκηνιακά!

Η ΑΕΚ όφειλε να είναι φέτος έτοιμη για τέτοιες αποφάσεις. Αγωνιστικά και παρασκηνιακά!

Written By AEKTV on Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 | 9:20:00 μ.μ.

Πάντοτε με το «λέγε-λέγε» κάτι μένει, λέει ο θυμόσοφος λαός. Τώρα λοιπόν που ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε, όπως δεν συνέβη το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να μας δώσουν την εξήγηση οι «σοφοί» που μας λένε για ΕΠΟ-Θωμάδες -στενές σχέσεις με τον Μελισσανίδη και διάφορα άλλα, πώς στο καλό μπορεί η Ένωση να είναι η μόνη που έφαγε το -3 στο κεφάλι. Φυσικά και για μένα όλα τα παραπάνω ήταν απολύτως αναμενόμενα φέτος, μιας και βρισκόμαστε σε τελική ευθεία προεκλογικής περιόδου. Κι αυτό πάντοτε παίζει το ρόλο του με λαοφιλείς ομάδες.
Μια τιμωρία σε Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ έχει πάντοτε πολύ μεγαλύτερο πολιτικό κόστος, απ’ όσο για την ΑΕΚ και αυτό είναι δεδομένο. Μπορεί π.χ κάποτε ο Μάκης Ψωμιάδης να κατέβασε τον κόσμο στην εθνική οδό για την υπόθεση του Νάσου Γαλακτερού, αλλά αυτό αποτελεί μια εξαίρεση εκδήλωσης οργανωμένης δυσαρέσκειας, εναντίον ενός κόμματος. Αντίθετα οι άλλοι πάντα ασκούν τέτοιου είδους πιέσεις για οποιαδήποτε επικείμενη απόφαση.

Δε θα μπω καν στην ουσία των επεισοδίων. Άλλωστε κατά πως είχε πει ο εκπρόσωπος της Θέμιδος που είχε εκδικάσει την υπόθεση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, υπάρχει μια άλλη επιτροπή, αναφερόμενος στη μη τιμωρία του ΠΑΟΚ, για τα γεγονότα με τον Άρη στο Κύπελλο. Άρα λοιπόν, παρά το γεγονός πως υπάρχει δυσαρέσκεια και έκπληξη στην ΑΕΚ, δεν μπορεί να ήταν μια απόφαση απολύτως αναπάντεχη.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου