Home » » Άνεμος… Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ

Άνεμος… Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:07:00 π.μ.

Σημαντικές αλλαγές φέρνει στην ΑΕΚ η έλευση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Τι αποφασίστηκε στη χθεσινή τετράωρη σύσκεψη υπό τον Μελισσανίδη. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι από χθες επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο Σουηδός παλαίμαχος αμυντικός σήκωσε αμέσως μανίκια και με την έλευσή του επίκεινται σημαντικές αλλαγές σε οργανωτικό κι όχι μόνο επίπεδο στην «Ένωση».

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μαϊστόροβιτς είχε τετράωρη συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία και των Τιμούρ Κετσπάγια, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Το νέο στέλεχος των «κιτρινόμαυρων» εντυπωσίασε άπαντες με τον επαγγελματισμό του, καθώς είχε προλάβει να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της ομάδας, το ρόστερ και τον προγραμματισμό της, ενώ υπέβαλε και συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του τμήματος.

Με την παρουσία του Μαϊστόροβιτς η ΑΕΚ αποκτά μία πολύ καλή πρόσβαση στις αγορές της βόρειας Ευρώπης και όχι μόνο, μιας και έχει πολύ καλές διασυνδέσεις από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής και μάνατζερ. Απόφαση της ΠΑΕ, με τη συνέργεια του νέου τεχνικού διευθυντή, είναι να ενισχυθεί το τμήμα σκάουτινγκ με την προσθήκη νέων ανιχνευτών ταλέντων και έτοιμων παικτών από τη διεθνή αγορά και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο να έχει το γενικό κουμάντο.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» αναμένεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Τόνι Σαβέφσκι, ο οποίος πλέον δεν θα έχει καθήκοντα σκάουτινγκ μόνο για τις Ακαδημίες, αλλά και για την πρώτη ομάδα.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου