Home » » Κετσπάγια: «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη»

Κετσπάγια: «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη»

Written By AEKTV on Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:06:00 π.μ.

Πώς και πώς περιμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του την πρεμιέρα απέναντι στην Ξάνθη. Τι προβληματίζει τον Γεωργιανό τεχνικό…
Έτοιμη για να μπει στην κούρσα του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, στάθηκε στα πολλά φιλικά που έδωσε η ομάδα του κατά την προετοιμασία της, ενώ δήλωσε προβληματισμένος για την ώρα διεξαγωγής της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη (Κυριακή, 16.00).
Αναλυτικά:
«Είναι καλή ομάδα η Ξάνθη. Μια καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά χρόνια στην ομάδα. Πάντα μου άρεσε η Ξάνθη. Είχε καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο και ήξερε τι ήθελε. Δεν πιστεύω ότι είναι ομάδα η Ξάνθη που θα έρθει να κλειστεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Περιμέναμε εδώ αρκετό καιρό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Καλό είναι που ξεκινά το πρωτάθλημα. Το μόνο που μας… χαλάει είναι ότι ξεκινάμε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Ειδικά στην Ελλάδα, σε αυτή την εποχή, με τη θερμοκρασία που υπάρχει δε πιστεύω να είναι λογική απόφαση να ξεκινήσουμε στις 4 το απόγευμα. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτή είναι η απόφαση και εμείς πρέπει να συμμορφωθούμε σε αυτή».

Αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από την αναβολή; «Αυτός ήταν ο λόγος που παίξαμε πολλά φιλικά. Σίγουρα όταν ξέρεις ότι ξεκινάς το πρωτάθλημα μια συγκεκριμένη ημερομηνία και αλλάζει συνεχώς αυτό, αφου δεν είναι ότι αναβλήθηκε μια εβδομάδα, μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε την ομάδα και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Αν έχει καταλήξει στο σύστημα; «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε. Δεν θα έλεγα ότι είχαμε δοκιμάσει πολλά σχήματα. Είναι τι χρειάζεται να αλλάξεις μέσα στο παιχνίδι. Αλλά για την αρχή ξέρουμε τι να ακολουθήσουμε και αυτό θα ακολουθήσουμε».

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου