Home » » Η ατάκα Κετσπάγια για πρωτάθλημα θα... φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!

Η ατάκα Κετσπάγια για πρωτάθλημα θα... φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!

Written By AEKTV on Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 | 1:17:00 μ.μ.

Σε πολύ καλό δρόμο είναι η ΑΕΚ κατά τα λεγόμενα του Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη στο φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση στην Κύπρο.Ικανοποιημένος έδειξε σε γενικές γραμμές από την φιλική νίκη της ΑΕΚ στην Κύπρο ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:


«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θέλαμε να παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος μεσοαμυντικά είχαμε καλή λειτουργία όμως δεν δημιουργήσαμε μπροστά τίποτα, εκτός από ένα τυχερό γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες και δύο γκολ.

Έχουμε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, μας έλειπαν 4 βασικοί παίκτες με Εθνική και τραυματισμούς. Θα γυρίσουν και θα είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε στόχους στο πρωτάθλημα και θα τους διεκδικήσουμε. Υπάρχουν 4-5 ομάδες στην Ελλάδα που θα διεκδικήσουν. Όλες οι ομάδες είναι ικανές και μια απ’ αυτές είμαστε εμείς. Έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε αυτά που θέλει ο κόσμος. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου