Home » » Στεπίνσκι όπως Βάργκας στην ΑΕΚ

Στεπίνσκι όπως Βάργκας στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Κυριακή 15 Μαΐου 2016 | 8:30:00 μ.μ.

Η δύσκολη περίπτωση του Πολωνού στράικερ, τον οποίο η ΑΕΚ πρέπει να κλείσει πριν κάνει… παπάδες στο Euro.
Το όνομα του Μάριους Στεπίνσκι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Ο 21χρονος Πολωνός έχει βγάλει μάτια φέτος στη Ρουχ Χορζόφ και η Ένωση παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Μαλιστα αρχές Απριλίου Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο βρέθηκαν στην Πολωνία για τον κατασκοπεύσουν.
Πρόκειται για έναν επιθετικό με αίσθηση του γκολ και με αρκετές παραστάσεις στα πόδια του. Από τα 16 του παίζει σε υψηλό επίπεδο (ήταν ο νεαρότερος παίκτης στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας με τη Βίτζεβ Λοτς), ενώ έχει διατελέσει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του, όπου έχει καταγράψει 30 γκολ σε 52 συμμετοχές.
Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μία σούπερ και συνάμα δυσκολότατη περίπτωση για την ΑΕΚ. Γιατί, για τέτοιους παίκτες πρέπει να πληρώσεις  και η πολιτική της Ένωσης είναι αντίθετη με αυτή την πραγματικότητα. Η τιμή του πάντως δεν κρίνεται απαγορευτική δεδομένου της αξίας του στην ποδοσφαιρική αγορά (1 εκατομμύριο Ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt). H τελευταία του μετακίνηση από τη Νυρεμβέργη στη Ρουχ Χορζώφ κόστισε 350.000 Ευρώ.
Επίσης ο Δικέφαλος, αν είναι διατεθειμένος να μπει στην κούρσα για την απόκτηση του, πρέπει να νικήσει και τις άλλες ομάδες που τον έχουν βάλει στο μάτι. Ήδη η Κολωνία έχει μπει στο παιχνίδι, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να συμβεί πριν την έναρξη του Euro 2016. Γιατί ο Στεπίνσκι βρίσκεται στην αποστολή της Πολωνίας στη διοργάνωση και σίγουρα μετά το τέλος της θα αυξηθούν οι μετοχές του. Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να τον αποκτήσει, όπως πέρσι τον Βάργκας, που τον είχε κλείσει πριν το Κόπα Αμέρικα.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου