Home » » Αυτόν σπρώχνουν Ιβάν - Τίγρης για αντι-Γκιρτζίκη!

Αυτόν σπρώχνουν Ιβάν - Τίγρης για αντι-Γκιρτζίκη!

Written By AEKTV on Κυριακή 15 Μαΐου 2016 | 8:32:00 μ.μ.

Έτοιμο έχει τον υποψήφιο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Δεν είναι αρνητικός ο ηγέτης της "Ένωσης". Ποιος μπορεί να αναλάβει τα ηνία της ομοσπονδίας;ο όνομά του προβάλει ως εκ των επικρατέστερων εδώ και καιρό κι όπως είναι δείχνουν είναι ο No1 υποψήφιος για το αντίπαλο δέος της σημερινής διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Οπως αναφέρει η «Live Sport», ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι επιλογή Σαββίδη, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ΕΠΣ, τους προέτρεψε να αναδείξουν οι ίδιοι ποιος θα είναι ο επικεφαλής τους. Οι Ενώσεις της αντιπολίτευσης θα κάνουν μία άτυπη συνάντηση μέσα στον Μάιο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γραμμένος θα αναδειχθεί ο επικεφαλής  της παράταξής τους. Στην ίδια συνάντηση δε, θα εκδοθεί και μία διακήρυξη με τις αρχές της αντιπολίτευσης.
Με την πρόωθηση του Γραμμένου για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ δεν έχει αντίρρηση κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρ' ό,τι θα προτιμούσε να εκλεγεί ο Σπύρος Καλογιάννης. Οι ΕΠΣ όμως επιμένουν πως πρέπει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να προέρχεται από τους κόλπους τους (ο Καλογιάννης είναι πρόεδρος της Football League).
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου