Home » » ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 | 9:03:00 π.μ.

Η Ένωση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος κληρώθηκε με την Ξάνθη, τη Λάρισα και τον Πανελευσινιακό και σήμερα στα Πηγάδια θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στην «πρεμιέρα» ώστε να συνεχίσει με περισσότερη άνεση τις υποχρεώσεις της στις επόμενες αγωνιστικές, με στόχο φυσικά μια θέση στους «16» του θεσμού.
Οι δυο ομάδες απέχουν 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League με τον Δικέφαλο να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους γηπεδούχους να είναι στη 13η μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά, ο προσωρινός προπονητής των κιτρινόμαυρων, Στέλιος Μανωλάς, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Αραβίδη, Ανάκογλου και Τζιμπούρ ενώ εκτός αποστολής έχει τεθεί και ο Μάνταλος λόγω συμπλήρωσης καρτών. Παράλληλα, εκτός βρίσκονται και οι Ανέστης, Ανδρεόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Φαγέ, Πεταυράκης, Γροντής και Σβάρνας. Αντίθετα, στην κιτρινόμαυρη αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι νεαροί Γαλανόπουλος και Βλαχομήτρος.
Στον αντίποδα, ο τεχνικός της ομάδας από τη Θράκη, Ραζβάν Λουτσέσκου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του για τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς οι Καπετάνος, Λουσέρο, Μπέρτος, Λισγάρας, Τριάδης, Ζαραδούκας και Τόμιτς δεν βρίσκονται στην αποστολή των Ξανθιωτών.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 15:30 από τον OTE TV.
Φυσικά ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από το TVAEK
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου