Home » » Λένε για μένα…

Λένε για μένα…

Written By AEKTV on Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 | 1:11:00 μ.μ.

Τίποτα δεν περιγράφει καλύτερα έναν άνθρωπο από την άποψη των υπολοίπων γι’ αυτόν, λένε μερικοί. Συμφωνεί κανείς ή όχι, ας δούμε τι έχουν πει κατά καιρούς για τον Γκουστάβο Πογέτ. Αν θες να μάθεις καλύτερα έναν επαγγελματία, ρώτα τους συναδέλφους του, λένε μερικοί. Είτε η γνώμη των άλλων έχει τόση σημασία είτε… καμία, σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Και πέρα από τα βιογραφικά, τα επιτεύγματα και τις αποτυχίες κάποιου στην καριέρα του, σίγουρα κεντρίζουν την προσοχή όσα έχουν πει για εκείνον κατά καιρούς άνθρωποι του χώρου. Έστω κι αν πολλές φορές αυτές οι απόψεις «παίζουν μπουνιές» μεταξύ τους.
Το sport-fm.gr συγκέντρωσε χαρακτηριστικές ατάκες που έχουν ειπωθεί για τον Γκουστάβο Πογέτ και παρουσιάζουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του κατά πάσα πιθανότητα νέου προπονητή της ΑΕΚ.

Γράφει ο Χρήστος Ρομπόλης

-Η απαξιωτική δήλωση του Ρόι Κιν: Οι δυο τους είχαν τεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι ως ποδοσφαιριστές. Ο Πογέτ έχει χαρακτηρίσει τον Ρόι Κιν τον σκληρότερο αντίπαλο που είχε ποτέ. Ο Ιρλανδός δεν είχε να πει τα καλύτερα για τον «Γκας». «Δεν τον είχα σε εκτίμηση σαν παίκτη, δεν τον έχω σε εκτίμηση σαν προπονητή και δεν θα τον έχω ποτέ σε εκτίμηση σαν άνθρωπο», τα λόγια του.

inner

-Δίπλα στον μικρό του φίλο: Μάλλον όμως ο Πογέτ δεν είναι τόσο… κακός όσο τον περιγράφει ο Ρόι Κιν. Ο Μαρκ Ντέβλιν, εκτελεστικός διευθυντής στη Σουίντον όταν ο «Γκας» άρχισε την προπονητική ως βοηθός του Ντένις Γουάιζ, παρουσιάζει μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του. «Είχαμε ένα ατύχημα με τον δεκάχρονο γιο μου και έσπασε τα δυο του πόδια. Εκείνος μας επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και υποσχέθηκε στον μικρό πως όποτε κερδίζει η ομάδα θα έρχεται να τον βλέπει. Σπάνια βλέπεις σε αυτό το χώρο να τηρεί κάποιος το λόγο του, αλλά ο Γκας ερχόταν στο νοσοκομείο, μιλούσε για ώρες με τον μικρό και τον βοήθησε πολύ. Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες», είχε πει.

-Κράξιμο και από Βιθέντε: Ο Βιθέντε Ροντρίγκεθ μετά από μια αξιόλογη καριέρα στη Βαλένθια βρέθηκε να συνεργάζεται με τον Γκουστάβο Πογέτ στην Μπράιτον. Ποτέ του όμως δεν τον χώνεψε. «Είναι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος. Ο χειρότερος που έχω συναντήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι απαράδεκτο για έναν προπονητή να κοροϊδεύει τους παίκτες του. Αν έκανες ένα λάθος στην προπόνηση, σε κορόιδευε», είχε πει μετά την αποχώρησή του από την ομάδα.

inner

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου