Home » » Το… ψάχνει

Το… ψάχνει

Written By AEKTV on Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 | 2:25:00 μ.μ.

Τον χαμένο της εαυτό ψάχνει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει απόψε τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με τον Στέλιο Μανωλά υπηρεσιακό και πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα της

Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ. Όχι σε επίπεδο προσώπων, αλλά και σε επίπεδο σχήματος, αφού ο υπηρεσιακός προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα στις δοκιμές που έγιναν. Πιθανώς να μην υπάρχουν ρηξικέλευθες αλλαγές στη διάταξη της ομάδας, όμως ίσως δούμε ξεχασμένους παίκτες στην ενδεκάδα, όπως τον Άρθο. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Μπαρόχα, Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο (ή Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε (ή Μπαρμπόσα) και Αραβίδης.
. Στο πρώτο της παιχνίδι στη μετα-Δέλλα εποχή, η ΑΕΚ ψάχνει νίκη και συνάμα ηρεμία. Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό όχι απλώς την άφησε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά κλόνισε και τα θεμέλια του συλλόγου φέρνοντας την απομάκρυνση του προπονητή. Ο Στέλιος Μανωλάς επιστρατεύτηκε για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και σήμερα η «Ένωση» καλείται να συνέλθει υποδεχόμενη τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2).
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου