Home » » Παπαντωνίου: «Κάποιοι θέλουν το κακό μας»

Παπαντωνίου: «Κάποιοι θέλουν το κακό μας»

Written By AEKTV on Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 | 12:48:00 μ.μ.

Κάλυψε πλήρως τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ και… ανταγωνιστή του στη θέση του πλέι μέικερ, Κρις Γουόρεν, που αμφισβητείται εσχάτως, ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο Νώντας Παπαντωνίου βάζει πάνω από όλους το συμφέρον της ΑΕΚ. Και παρότι ένας ανταγωνιστής του για τη θέση του πλέι μέικερ, ο Κρις Γουόρεν, αμφισβητείται και κυκλοφόρησαν σενάρια περί αντικατάστασής του (που δεν επιβεβαιώνονται, πάντως), εκείνος έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον Αμερικανό γκαρντ μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ». Παράλληλα ζήτησε πίστωση χρόνου από τον κόσμο.

Αναλυτικά, ο 25χρονος γκαρντ μίλησε για:


-τον αποκλεισμό από τον Άρη: «Το ματς ήταν ειδικών συνθηκών. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά για να πάρεις μια πρόκριση πρέπει να παίξεις πλήρης, όπως δουλεύαμε για δύο μήνες. Όλα αυτά όμως άλλαξαν τις τελευταίες 10 μέρες. Δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες».

-την αντίδραση στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Έπρεπε να ξεπεράσουμε γρήγορα τον αποκλεισμό, κάναμε καλή εμφάνιση, κυρίως αμυντικά, και πήραμε τη νίκη. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά μέχρι να βρούμε τη χημεία μας, θα πρέπει να στηριχτούμε αρκετά στην άμυνα. Αυτή είναι η διαφορά με πέρσι. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα».

-τις προσδοκίες του κόσμου: «Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες και ζητάμε να κάνει υπομονή. Τώρα χτίζεται η ομάδα και χρειάζεται λίγος, ειδικά με τις απουσίες που έχουμε. Καλά κάνει κι έχει απαιτήσεις ο κόσμος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουμε να φτάσει ψηλά».

-το ρόλο του στην ομάδα: «Ο κόουτς με ξέρει από πέρσι, ξέρει τι μπορώ να προσφέρω και γι’ αυτό με κράτησε για δύο χρόνια. Με ενδιαφέρει η διάρκεια, να μην έχω ένα-δύο παιχνίδια καλά, αλλά να έχω μια γεμάτη χρονιά».

-την αμφισβήτηση για τον Γουόρεν: «Αυτό δείχνει πως κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Το παιδί δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και το βλέπω κάθε μέρα. Είναι σημαντικός παίκτης για μας, θα φανεί καλύτερος στη συνέχεια».

-την πρεμιέρα στο Eurocup: «Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Κράσνι είναι δυνατός αντίπαλος, όλες οι ρωσικές ομάδες έχουν μεγάλο μπάτζετ. Εμείς ανυπομονούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα είναι ενδιαφέρον και για τον κόσμο».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου