Home » » Λούκα και βλέπουμε

Λούκα και βλέπουμε

Written By AEKTV on Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 | 2:29:00 μ.μ.

Εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Λούκα η ΑΕΚ. Στο φινάλε του Αυγούστου οι όποιες υπόλοιπες κινήσεις. Έτοιμος για πρεμιέρα ο Μπουονανότε, κοντά Μάνταλος και Κορδέρο. Στην απόκτηση του Λούκα έχει επικεντρώσει μεταγραφικά όλες τις δυνάμεις της η ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χειρίζεται την υπόθεση με τη βοήθεια της Elenko Sports, που κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη και θέλει να εξιλεωθεί για το… φιάσκο με τον Τζιοβάνι. Το ζήτημα δεν είναι απλό, γιατί οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κατεβάσουν το κόστος της μεταγραφής στα επιθυμητά για εκείνους επίπεδα κι όχι σε αυτά που αξιώνουν οι Βραζιλιάνοι. Σύμμαχός τους είναι η κόντρα του Λούκα με τους οπαδούς της Κρισιούμα και το… κλίμα που δεν τον σηκώνει άλλο εκεί.

Πρόθεση της «Ένωσης» είναι να τελειώνει με το ζήτημα αυτό άμεσα, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου στο υπόλοιπο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ασχοληθεί με τις άλλες υποθέσεις, καθώς είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ.

Έτοιμος ο Ντιέγκο, κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και είναι ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα του Σαββάτου απέναντι στον Πλατανιά. Στο χέρι του Τραϊανού Δέλλα είναι αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι, με πιθανότερο το δεύτερο σενάριο, έστω και σαν αλλαγή. Άλλωστε ο Αργεντινός άσος αποτελεί πόλο έλξης για τον κόσμο κι εκτιμάται πως περισσότεροι από 20.000 θεατές θα είναι στο ΟΑΚΑ για να δουν την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, με έξτρα κίνητρο να απολαύσουν και τον μικρόσωμο «μάγο».

Σε ό,τι αφορά στον Πέτρο Μάνταλο, πλέον είναι ιατρικά πανέτοιμος και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, στο δεύτερο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου, θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Ίσως είναι στην αποστολή ακόμη και για το ματς της τρίτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ομοίως και για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που στα τέλη του μήνα θα είναι ξανά διαθέσιμος.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου