Home » » Η τελευταία πρόβα και ο ασυγκράτητος Ντιέγκο

Η τελευταία πρόβα και ο ασυγκράτητος Ντιέγκο

Written By AEKTV on Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 | 1:39:00 μ.μ.

Τελευταίο και πιο δυνατό τεστ για την ΑΕΚ, που αναμετράται απόψε με την Ίντερ στην Ανκόνα. Τα πλάνα του Δέλλα. Σε άριστη κατάσταση ο Μπουονανότε, παίζει λογικά με Πλατανιά. Πρόβα τζενεράλε αποτελεί για την ΑΕΚ το αποψινό φιλικό με την Ίντερ στην Ανκόνα (22:00, OTE Sport 2 και http://tvaek.weebly.com/index.html#.T33nTtkWIf6 ). Απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο και ισχυροποιημένο σε σχέση με πέρσι αντίπαλο η «Ένωση» θα μετρήσει τις δυνάμεις της, καθώς το ερχόμενο Σάββατο επιστρέφει στη Super League υποδεχόμενη τον Πλατανιά.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα παρατάξει ακριβώς το σχήμα που ετοιμάζει για την πρεμιέρα, αφού πρόκειται για αντιπάλους διαφορετικής δυναμικότητας, που μάλιστα θα παραταχθεί με όλα του τα αστέρια. Μάλιστα η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με διαφορετικό σύστημα, καθώς όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί το πιο αμυντικογενές 4-3-3 από το σύνηθες 4-2-3-1.

Ο Μπαρόχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάλο δεξί μπακ, ενώ για το αριστερό ερίζουν Ντίντακ (που θα κάνει ντεμπούτο) και Σοϊλέδης. Στα στόπερ ελλείψει Κολοβέτσιου θα παίξουν Άρθο και Τζανετόπουλος, ενώ τριπλέτα των κεντρικών χαφ θα είναι οι Γιόχανσον, Σιμόες και Ανάκογλου. Στην τριάδα της επίθεσης θα βρίσκονται ο Βάργκας δεξιά, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις υποψήφιοι είναι τρεις παίκτες: Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Κρισάντους. Ο Τζεμπούρ αναμένεται να μπει σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Η Ίντερ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, θα παραταχθεί με Χαντάνοβιτς, Μοντόγια, Μιράντα, Μουρίγιο, Ζέσους, Κόβατσιτς, Μεδέλ, Κοντογκμπιά, Μπρόζοβιτς, Ικάρντι και Γιόβετιτς.

Ασυγκράτητος Ντιέγκο

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε συμμετείχε χθες στην προπόνηση της ΑΕΚ και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 27χρονος άσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς είχε κάνει ατομικές προπονήσεις στην Αργεντινή τον Ιούνιο και τον Ιούλιο συμμετείχε στην προετοιμασία της Γρανάδα. Μάλιστα ο ίδιος ήθελε να ακολουθήσει την αποστολή στην Ανκόνα και να παίξει, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί και το ντεμπούτο του αναβάλλεται για το ερχόμενο Σάββατο και την πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά.

Έπαιξε ο Λούκα

Ο Λούκα αγωνίστηκε κανονικά με την Κρισιούμα τα ξημερώματα στην ήττα από την Κλούμπε ντε Ρεγκάτας με 3-1. Στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όπως και στα άλλα «μέτωπα». Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωρά την υπόθεση εξετάζοντας και αρκετές εναλλακτικές.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου