Home » » Αλλαγμένη ΑΕΚ

Αλλαγμένη ΑΕΚ

Written By AEKTV on Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 | 11:57:00 π.μ.

Στην επιλογή του rotation -θέλοντας και μη- θα καταφύγει την Κυριακή ο Τραϊανός Δέλλας. Ελλείψει των τιμωρημένων Μάνταλου-Πλατέλλα, ο «Κολοσσός» ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές στο ματς της ΑΕΚ με τα Χανιά.Μια ΑΕΚ με αλλαγές θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τα Χανιά.

Είτε εξαιτίας των απουσιών, είτε εξαιτίας του δύσκολου ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ο Τραϊανός Δέλλας προτίθεται να παρατάξει με νέα πρόσωπα την «Ένωση» την Κυριακή.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δοκιμές του, στις οποίες δείχνουν ότι θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα οι Πεταυράκης-Σαρρής (αντί των Σοϊλέδη-Τζανετόπουλου) και μαζί με τους Λαμπρόπουλο και Μπακάκη θα σχηματίσουν την τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ αναμένεται ν’ αποφορτιστεί ο Γιόχανσον (με τον Ρόβα να παίρνει τη θέση του δίπλα στον Ανάκογλου), ενώ οι Ντακόλ και Ντούνης θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Μάνταλου και Πλατέλλα (σε ρόλο επιτελικού και δεξιού εξτρέμ αντίστοιχα). Όσο για την επίθεση, ο Αραβίδης πιθανότατα θα πάρει κι εκείνος ανάσες, με τον Μπρέσεβιτς να ξεκινά απέναντι στους Κρητικούς.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου