Home » » Μελισσανίδης: «Ό,τι και να κάνουν, η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο»

Μελισσανίδης: «Ό,τι και να κάνουν, η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο»

Written By AEKTV on Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 | 8:48:00 μ.μ.

Τη διαβεβαίωση ότι, παρά τον πόλεμο που γίνεται, το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» εμφανίστηκε σίγουρος, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις Φίλη.Αμετακίνητος από τη θέση του -πώς ό,τι κι αν γίνει, η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδό της- εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο (3-0), ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» διαβεβαίωσε πως η «Αγιά-Σοφιά» θα χτιστεί, όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν.

«Η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο, είτε την πολεμούν, είτε όχι. Ό,τι και να κάνουν, το γήπεδο θα το φτιάξουμε. Ο κόσμος ακούει τις υποσχέσεις, αλλά θέλει να δει πράξεις. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το γήπεδο μας στο χωράφι μας. Όσο καλή ομάδα και να φτιάξει η ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον αν δεν φτιάξει το δικό της γήπεδο», σημείωσε.

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αναφερθεί και στις περίφημες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά μια δήλωση που έκανε κάποιος κ. Φίλης ότι η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει αυτοκρατορικό γήπεδο, πράγματι σε αυτοκρατορικό γήπεδο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της και δεν καταλαβαίνω γιατί τον ενοχλεί. Αν θέλει να επιτεθεί σε εμένα, ας το κάνει. Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσος πόλεμος και να γίνεται, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου