Home » » «Παλεύει» για Μολίνα και Κατσουράνη

«Παλεύει» για Μολίνα και Κατσουράνη

Written By AEKTV on Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 | 9:53:00 π.μ.

Δυνατά «παίζουν» για την ΑΕΚ οι περιπτώσεις του Χόρχε Μολίνα και του Κώστα Κατσουράνη για τις θέσεις του φορ και του μέσου αντίστοιχα. Ποια τα δεδομένα στις δύο υποθέσεις. Αλλαγές με Ηρακλή Ψαχνών. Φουλάρει η ΑΕΚ για την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών που θέλει να κάνει εν όψει Ιανουαρίου και φαίνεται πως δύο περιπτώσεις έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Για την επίθεση, ο Χόρχε Μολίνα «παίζει» πολύ δυνατά και παρότι υπάρχουν δυσκολίες, δεν είναι αδύνατο να αποκτηθεί. Ο 31χρονος Ισπανός φορ ανήκει στην Μπέτις μέχρι το 2016 και εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν παραχωρείται από την ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς με την αλλαγή προπονητή ίσως αλλάξουν τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή και ξανακερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Πάντως ο Μολίνα δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της λίστας, καθώς υπήρξε νέα επαφή με τον Ορλάντο Σα που ανήκει στη Λέγκια, με τον Πορτογάλο φορ, ωστόσο, να είναι ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να δουλεύει και μια περίπτωση από την Πορτογαλία, αλλά πιθανότατα αυτή αφορά στο καλοκαίρι και όχι το Γενάρη.

Στα του μέσου, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι απόλυτα θετικός στο να επιστρέψει, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση από την ΑΕΚ για την απόκτησή του. Κι αν υπάρξει, θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, όπως αυτό της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, καθώς ο 35χρονος άσος φέρεται να επιθυμεί κλειστό συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» σε πρώτη φάση να σκέφτονται να του προτείνουν συμφωνία για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης.

Με αλλαγές στο φινάλε

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει το 2014 υποδεχόμενη τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ (18:00, OTE Sport 4) με τον Τραϊανό Δέλλα να προχωρά όπως όλα δείχνουν σε αρκετές αλλαγές, αναγκαστικές και μη. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Κορδέρο, Μπαρμπόσα και Ντ’ Ακόλ, καθώς και οι ανέτοιμοι Μπακάκης και Σοϊλέδης. Ο «Κολοσσός» προσανατολίζεται, παράλληλα, να δώσει ανάσες σε παίκτες όπως οι Κολοβέτσιος και Πεταυράκης. Έτσι ο Γροντής είναι το πιο πιθανό να πάρει τη θέση του αριστερού μπακ και ο Λαμπρόπουλος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα σαν παρτενέρ του Σαρρή στα στόπερ.

Ο Γεωργέας είναι φαβορί για δεξί μπακ, ενώ στο κέντρο, δίπλα στον Ανάκογλου, θα παίξει ένας εκ των Ρόβα ή Τζανετόπουλου, με φαβορί τον πρώτο. Από εκεί και πέρα, ο Μάνταλος θα είναι ξανά το «δεκάρι», με τον Πλατέλλα στο ένα άκρο και πιθανότατα τον Ζόριτς (αουτσάιντερ ο Ντούνης) στο άλλο, ενώ ο Αραβίδης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπρέσεβιτς να έρχεται από τον πάγκο.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου