Home » » Σάκοτα: «Νομίζαμε ότι είμαστε φαβορί»

Σάκοτα: «Νομίζαμε ότι είμαστε φαβορί»

Written By AEKTV on Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 | 10:23:00 π.μ.

Με λάθος νοοτροπία μπήκε η ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη γνωρίζοντας την ήττα με 86-75, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα.Παράπονα από τον τρόπο που η ομάδα του αντιμετώπισε το ματς με τον Άρη είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.

«Συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξε πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι και νομίζαμε ότι ήμασταν φαβορί. Όμως μια ομάδα δε χάνεται σε τρία παιχνίδια και ο Άρης είχε περισσότερες λύσεις και κατάφερε να μας κερδίσει δίκαια. Σήμερα δεν προσαρμοστήκαμε καθόλου στο παιχνίδι, δεν μπήκαμε καλά και το πληρώσαμε. Πήγε στραβά το παιχνίδι από την αρχή και ήταν δύσκολο για εμάς να το αλλάξουμε. Δεν έχουμε τόσο υψηλούς στόχους αυτή τη χρονιά, όμως θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλή συνέχεια στον Άρη», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Γιάννης Αθηναίου, που έκανε ντεμπούτο με 8 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα είπε: «Σήμερα το παιχνίδι χάθηκε στη θέληση. Αυτό συνέβη γιατί για τον Άρη το ματς ήταν πολύ σημαντικό. Αυτό το ξέραμε, γνωρίζαμε ότι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεν είχαμε καλές επιλογές στην αρχή στην επίθεση, με αποτέλεσμα ο Άρη να πάρει διαφορά και να την κρατήσει. Επανήλθαμε στη συνέχεια, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε όσα μας είπε ο προπονητής μας, και φτάσαμε σε αυτήν την ήττα. Από την επόμενη μέρα κιόλας προχωράμε, και δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτήν την ήττα».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου