Χωρίς φρένα

Written By AEKTV on Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 | 10:25:00 π.μ.

Το νικηφόρο σερί της, έχοντας ως στόχο να καθαρίσει άμεσα την υπόθεση άνοδος, επιθυμεί να συνεχίσει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ την Επισκοπή. Το «έξι στα έξι» θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Επισκοπή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για την 7η αγωνιστική της Football League (18:00, OTEsport 4,http://tvaek.weebly.com/-aek--episkoph.html
).

Αυτή τη στιγμή η «Ένωση» βρίσκεται στο +4 από τον Απόλλων Σμύρνης και τα Χανιά, οι οποίοι όμως έχουν δύο και ένα παιχνίδια περισσότερα από την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να προσφέρουν γκολ και θέαμα σε όσους βρεθούν σήμερα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο 38χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Πεταυράκη.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κορδέρο και Ανάκογλου, ενώ ο Μπαρμπόσα και ο Πλατέλλας θα είναι στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα αναλάβει ρόλο επιτελικού, ενώ ο Μπρέσεβιτς θα είναι αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης (εκτός και αν προτιμηθεί ο Ντούνης).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Σαρρής, Ζόριτς, Φαγέ, Τζανετόπουλος και Τσεβάς. Εκτός έμειναν οι Ντ’ Ακόλ και Αραβίδης που είναι τραυματίες.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου